skip to Main Content

Köp externa e-kurser till förmånliga priser

Tjänsten ”Internutbildning” drivs av företaget Analysverkstan AB som bland annat tillhandahåller elektroniska utbildningar inom området Kvalitet. Som kund till Analysverkstan vill vi gärna erbjuda tillgången till de redan färdigställa utbildningarna. Med hjälp av ett enkelt formulär samlar vi in behoven från ert företag och återkommer sedan med ett erbjudande. Erbjudandet kommer att vara mer förmånligt än om man genomför köpet direkt via Analysverkstans hemsida. Den här sidan är skapad för att göra det enklare för er att hitta nödvändig information om hur denna hantering ska fungera.

Kurser inom området Kvalitet

Genom att trycka på bilden till höger öppnas en ny sida med samtliga kurser som erbjuds av Analysverkstan. Det är dessa kurser som vi erbjuder rabatter på för er som redan har en utbildningsportal via tjänsten ”Internutbildning”. Rabatten varierar beriden på antalet kurser samt antalet kursdeltagare och för att få fram den exakta kostnaden ber vi er att fylla i formuläret som finns längst er på denna sida. vi kommer då att återkomma med en offert på den eller de kurser som ni är intresserade av.

Läs recensioner som våra tidigare kursdeltagare skrivit

Vi vet att våra kurser håller god nivå eftersom vi kontinuerligt samlar in fakta från de som genomför kurserna. Vi värdesätter dessa recensioner och det gör även många som är intresserade av att investera i en kurs. De kan samla in den fakta de behöver för att känna sig trygga i sitt köp. Vi ser gärna att ni läser vad våra tidigare kursdeltagare har skrivit om de kurser de genomfört och vi hoppas även att ni kommer att ge recensioner när ni färdigställt era utbildningar.

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom kort!

Har ni en utbildningsportal från tjänsten ”Internutbildning” och är intresserade av att köpa kurser från Anlaysverkstan.se? I så fall kan ni använda formuläret nedan för att söka en offert på den eller de kurser ni är intresserade av. Var vänlig fyll i vilken eller vilka kurser ni är intresserade av samt antalet deltar för varje kurs. Det är bra om ni även uppger företagsnamnet eftersom det underlättar då vi söker i efter er i systemet. Så snart vi fått in förfrågan ser vi över vilka rabatter som ni har tillgång till och återkommer med en offert som ni kan ta ställning till.

    Back To Top